Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ελληνική Μαγειρική Παράδοση…αλλιώς

Ιανουάριος 15, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Αρνάκι αραχωβίτικο, τσιπούρα φρικασέ αβγολέμονο και πανσέτα πρασοτηγανιά, τρεις αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, απέκτησαν μοντέρνα εμφάνιση με τη βοήθεια σύγχρονων μαγειρικών μεθόδων και τεχνικών, δια χειρός του chef και καθηγητή της σχολής, Ηλία 
Αναστασιάδη.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.