Νέα, ανακοινώσεις

“Έλεγχος & Κοστολόγηση για τουριστικές & επισιτιστικές επιχειρήσεις”.Νέο βιβλίο από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme!

24 Νοεμβρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme το νέο βιβλίο των κ. Γεωργίου Κονόμου και Ιωάννη Πατεστή, «ΕΛΕΓΧΟΣ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ για τουριστικές & επισιτιστικές επιχειρήσεις».

Το «Έλεγχος & Κοστολόγηση» συμπυκνώνει την πρακτική εφαρμογή και λειτουργία των τμημάτων διαχείρισης και ελέγχου επισιτιστικών τμημάτων, με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και μεθοδολογία.

Αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό σχεδιασμού, οργάνωσης, διεύθυνσης και ελέγχου, όλων των δραστηριοτήτων μιας επισιτιστικής επιχείρησης. Στόχος του είναι η ανάλυση σύγχρονων, πρακτικών αλλά συνάμα επιστημονικών εργαλείων, που θα διευκολύνουν την καθημερινή εργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών στον τομέα της διοίκησης τροφίμων και ποτών (Food and Beverage).

Στις σελίδες του βιβλίου αναλύονται τόσο κλασικά ζητήματα που αφορούν τα τμήματα διαχείρισης και ελέγχου, όσο και σύγχρονα θέματα ελέγχου και κοστολόγησης που αποτελούν καινοτομία για την ελληνική βιβλιογραφία.

Ενδεικτικά κεφάλαια του βιβλίου είναι: Οργάνωση τμήματος προμηθειών, Σχεδιασμός προμηθειών, Μέθοδοι προμηθειών και τεχνικές αξιολόγησης προμηθευτών, Η τέχνη των διαπραγματεύσεων, Παραλαβές εμπορευμάτων, Αποθήκευση υλικών, Διαχείριση αποθεμάτων, Απογραφές αποθεμάτων – Βιομηχανικός ποιοτικός έλεγχος, Εισαγωγή στην κοστολόγηση παρασκευασμάτων, Εφαρμογές κοστολόγησης επισιτιστικών επιχειρήσεων, Ανάλυση νεκρού σημείου, Τιμολόγηση προϊόντων, Έλεγχος πωληθέντων, Τεχνικές ανάλυσης μενού, Εξόρυξη κανόνων συσχέτισης, Έλεγχος ανεξαρτησίας ποιητικών δεδομένων, Αξιολόγηση επένδυσης

Τίτλος: ΕΛΕΓΧΟΣ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
Υπότιτλος: για τουριστικές & επισιτιστικές επιχειρήσεις
Συγγραφείς: Γεώργιος Κονόμος, Ιωάννης Πατεστής
ISBN: 978-960-8382-37-4
Διαστάσεις: 16,5 x 23,5 cm
α’ έκδοση: Νοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων: 256
Τιμή λιανικής: 22,50 € (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 6,5%)
cover

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.