Διακρίσεις

ARTOZYMA Exhibition in Thessaloniki

April 3, 2004 - Διακρίσεις

Νέα μεγάλη επιτυχία της σχολής LE MONDE στη Θεσσαλονίκη.

Οι δευτεροετείς σπουδάστριες της σχολής Δημογεροντάκη Μαριάννα και Καβουτσιώτη Αθηνά συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Γαστρονομίας που διοργάνωσε το CHEF’S CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο πλαίσιο της έκθεσης ΑΡΤΟΖΥΜΑ.

Οι δύο κοπέλες διαγωνίσθηκαν με βοηθούς τους: Πιακουλάκη Δημήτρη και Γιαννόπουλο Κυριάκο σε δύο κατηγορίες Ζαχαροπλαστικής Δημιουργίας.

Απέσπασαν 4 χρυσά μετάλλια και χειροκροτήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη συμμετοχή. Το έμφυτο ταλέντο τους συνδυασμένο με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν στη σχολή LE MONDE ήταν δυο μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας.Με προπονητή τον καθηγητή τους κ. Αναστάσιο Πρωτοψάλτη Executive Pastry Chef και καθηγητή της σχολής LE MONDE να τους καθοδηγεί.Οι διαγωνιζόμενοι σπουδαστές και σπουδάστριες ξεπέρασαν το άγχος και την πίεση του χρόνου και κατάφεραν να κερδίσουν την επιδοκιμασία της κριτικής επιτροπής. Τα νέα παιδιά λοιπόν, που ασχολούνται με τα επαγγέλματα Γαστρονομίας απέδειξαν έμπρακτα ότι έχουν παρόν και μέλλον.

Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.