Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο GRANDE BRETAGNE

1 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαίου 2012 εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας “Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας” στο ξενοδοχείο «GRANDE BRETAGNE».

 

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος “Οργάνωση & Λειτουργία Ξενοδοχείου” και συνοδεύονταν από τον συντονιστή εκπαίδευσης και καθηγητή της ειδικότητας, κ. Σάρλη.

 

 

 

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους του συγκροτήματος από την HR DEVELOPMENT MANAGER του ξενοδοχείου κ. Χριστίνα Ματσάκη, και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Μετά το τέλος της ξενάγησης οι σπουδαστές παρακολούθησαν παρουσίαση του ξενοδοχείου με θέμα “Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών και Αντιμετώπιση Παραπόνων”

Ευχαριστούμε θερμα για τη φιλοξενία.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.