Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εκπαιδευτικές επισκέψεις εαρινού εξαμήνου

22 Μαΐου, 2015 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
 Με πολλές και  ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές επισκέψεις ολοκληρώθηκε το εαρινό εξάμηνο σπουδών όλων των ειδικότητων της σχολής.Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων HOTEL MANAGEMENT και TOURISM MANAGEMENT επισκέφθηκαν τη διεθνή έκθεση ΙΤΒ που έγινε στο Βερολίνο.
Επίσης η γαλακτοβιομηχανία ΙΟΝ, το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, τα ξενοδοχεία HILTON και METROPOLITAN, το ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, τα οινοποιεία ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ – ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ,ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ και ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,   ήταν κάποιες από τις επιχειρήσεις που επικέφθηκαν οι σπουδαστές μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνοδούς καθηγητές κα. Κουτσογιάννη Δήμητρα, κ. Βρεττάκη Γιώργο, κ.Διαμαντόπουλο Ηλία, κα. Δημούση Παναγιώτα, κα. Λαλίκου Μαρία καθώς και τον συντονιστή εκπαίδευσης των ειδικοτήτων κ. Σάρλη Βαγγέλη.
Καλό καλοκαίρι !!!!!!
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.