Αθλητικές

Εκδρομή της LE MONDE στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

31 Μαρτίου, 2015 - Αθλητικές

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015
Οι σπουδαστές της σχολής μας είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και να απολαύσουν την άγρια ομορφιά του βουνού, χωρίς όμως να ταλαιπωρηθούν από χαμηλές θερμοκρασίες.

Έγιναν θεατές συνεχόμενων εναλλαγών ομίχλης, ασθενούς χιονόπτωσης και ήλιοφάνειας, που σε συνδυασμό με τις χιονισμένες πλαγιές αποτέλεσαν ένα υπέροχο σκηνικό για τους επισκέπτες αλλά και γι’ αυτούς που προσπάθησαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ski και στο snowboard.

Σίγουρα το μαλακό χιόνι δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν έμπειρο χιονοδρόμο, ήταν όμως ότι έπρεπε για τους αρχάριους που έκαναν τις πρώτες τους καταβάσεις με μειωμένο τον κίνδυνο να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες.

Η βόλτα στην ανοιξιάτικη Αράχωβα ήταν ο ευχάριστος επίλογος της εκδρομής μας. Οι σπουδαστές μας ήταν υπεύθυνοι και συνεργάσιμοι σε όλες τις διαδικασίες και τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.