Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εκδρομή για χειμερινό αθλητισμό στον Παρνασσό

2 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Η παράδοση που θέλει τις εκδρομές της σχολής μας στο Χ. Κ. Παρνασσού να γίνονται με καλό έως πολύ καλό καιρό συνεχίστηκε.

Η συγκυρία μάλιστα να χιονίσει στην Αθήνα 5 μέρες πριν την εκδρομή μας, έσπρωξε πολλούς σπουδαστές και φίλους αυτών να δηλώσουν τελευταία στιγμή συμμετοχή κ’ έτσι το διώροφο λεωφορείο ήταν απαραίτητο για τις ανάγκες της εκδρομής.

 

 

Όλοι αυτοί βέβαια ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο! Το χιόνι απίστευτα πολύ! Ο καιρός απίστευτα καλός! Τι καλύτερη συνταγή για να περάσει καλά ακόμα και ο επισκέπτης που έρχεται για πρώτη φορά στο Χιονοδρομικό.

Σανίδες και πέδιλα πήραν φωτιά μέχρι τις 4μμ που σταματήσαμε και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Η άψογη συμπεριφορά των σπουδαστών μας βοήθησε ώστε κατά τις 11μμ που φτάσαμε στα σπίτια μας να έχουμε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από μια τόσο γεμάτη ημέρα.

Οργάνωση εκδρομής : Πασχάλης Χλοψίδης

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.