Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση με το LOUIS MAJESTY

2 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Μία ψυχαγωγική και συνάμα εκπαιδευτική εκδρομή, οργάνωσε για τους σπουδαστές του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου σαλπάραμε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμούς την Μύκονο, το Κουσάντασι/Έφεσος, το Ηράκλειο και την Σαντορίνη.

 

 

Με πολύ κέφι ξεκινήσαμε την θαλάσσια εξόρμησή μας για να δούμε το απόγευμα της Παρασκευής τη Μύκονο, το νησί με τα αμέτρητα ασπρισμένα σοκάκια ,αυτό το μονάκριβο στολίδι που το δημιούργησε ο χρόνος, το ελληνικό φως και ο ανώνυμος λαϊκός τεχνίτης.

Το Σάββατο, νωρίς το πρωί φτάσαμε στην Έφεσο, για να αντικρύσουμε στον αρχαιολογικό της χώρο την εικόνα του μεγαλείου του Ελληνικού πολιτισμού στη γη της Ιωνίας και το απόγευμα βρεθήκαμε στην Πάτμο, ένα νησί-θρησκευτικό κέντρο με παγκόσμιο ενδιαφέρον χάρη στο σπήλαιο της Αποκάλυψης και στη Μονή της .

Η κοιτίδα του Μινωικού πολιτισμού, το Ηράκλειο ήταν ο επόμενος σύντομος σταθμός μας την Κυριακή.

Το φινάλε ήταν τόσο μοναδικό, όσο και η Σαντορίνη. Εκεί που το ηλιοβασίλεμα πλημμυρίζει με χρώματα τον ουρανό και φωτίζει τα πάντα με μια βαθιά πορτοκαλί απόχρωση καθώς ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα.

Δευτέρα, νωρίς το πρωί, η Αττική γη μας υποδέχεται.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.