Κατευθείαν από το Παρίσι και τα εργαστήρια της φημισμένης σχολής Ferrandi – Paris, ο pastry chef Stevy Antoine έρχεται στη LE MONDE για να διδάξει σεμινάρια υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης σε σπουδαστές και επαγγελματίες.
Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πώς διαμορφώνονται οι νέες τάσεις στη ζαχαροπλαστική τέχνη στην Ευρώπη. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε σπουδαστές και απόφοιτους ζαχαροπλαστικής τέχνης και σε επαγγελματίες της μαζικής εστίασης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μην το χάσετε!
Πρόγραμμα σεμιναρίων:
Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 10.00 – 13.00 & 17.30 – 20.30
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 10.00 – 13.00 & 17.30 – 20.30
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 13.30 – 16.30 & 17.30 – 20.30
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 09.00 – 12.00
Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 210 8211700