Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Culinary nutrition Εφαρμογές στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική – LE MONDE Food Professionals 2019

2 Απριλίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Την τελευταία τάση στην επιστήμη της διατροφής που προτείνει μία πλούσια σε θρεπτική αξία και γεύση διατροφή με λιγότερες θερμίδες, παρουσίασε η κ. Βασιλική Τρίμη, Βιολόγος-φυσιολόγος, κλινική διατροφολόγος με ειδίκευση στην εφαρμοσμένη διαιτολογία-διατροφή, ενώ ο chef Χρήστος Παναγόπουλος και ο pastry chef Νικόλας Νικολακόπουλος μάς έδωσαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κλασικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις σε συνταγές που χαρίζουν ευεξία.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.