Νέα, ανακοινώσεις

Bachelor in Hospitality Management | LE MONDE College

19 Ιουλίου, 2022 - Νέα, ανακοινώσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, ειδικευμένος για περισσότερα από 25 χρόνια στον τομέα του Τουρισμού,  ανακοινώνει την ίδρυση του LE MONDE College, μιας νέας εκπαιδευτικής δομής που θα προσφέρει προγράμματα πανεπιστημιακού επιπέδου.

Το LE MONDE College λειτουργεί ως  αδειοδοτημένο κολλέγιο με την απόφαση με αρ. 21977/Κ6/25-02-2022 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και αποτελεί πάροχο Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων Σπουδών σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Από το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2022 το LE MONDE College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φινλανδίας Haaga-Helia University of Applied Sciences προσφέρει το Bachelor in Hospitality Management degree των 210 ECTS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ακολουθείται το πρότυπο φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης που έχει διεθνώς αναγνωριστεί ως το πλέον αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα για τις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Best Higher Education & Training  System in the World, World Economic Forum 2015) και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις στις μελέτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανασυγκρότησης, PISA-OECD. Τo LE MONDE College πρωτοπορεί και σας προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να αποκτήσετε το διεθνούς φήμης Bachelor in Hospitality Management Degree, των 210 ECTS του University of Applied Sciences Haaga-Helia, σπουδάζοντας εξολοκλήρου στην Ελλάδα στο LE MONDE College. H φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τριετής (6 εξάμηνα θεωρητικής & εργαστηριακής εκπαίδευσης και 1 εξάμηνο πτυχιακής εργασίας).

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις της τεχνολογίας γίνονται εφαρμογές καθημερινής χρήσης, ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακής διοίκησης ανώτατης βαθμίδας, οφείλει να πρωτοπορεί σε διεθνές επίπεδο. Η κατανόηση του διαρκώς μεταβαλλόμενου διεθνούς σκηνικού, προϋποθέτει σύγχρονους managers με επιστημονικές γνώσεις, πρακτικές ικανότητες, εφόδια επικοινωνίας, ενσυναίσθηση και πρωτοβουλία κατά τη λήψη αποφάσεων.

Ο τουρισμός και η φιλοξενία, απόλυτα διεθνοποιημένες οικονομικές δραστηριότητες, απαιτούν για την αποτελεσματική λειτουργία τους, θεωρητικό και εμπειρικό υπόβαθρο πανεπιστημιακού επιπέδου, καθώς και ιδιοσυγκρασία φιλοξενίας κι εξυπηρέτησης. Γνώσεις και αξίες που διδάσκονται & μεταδίδονται αποτελεσματικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για περισσότερα από 25 έτη, ακολουθώντας ολιστική προσέγγιση.

Η πολυετής εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στην τουριστική εκπαίδευση, παρέχουν σε όλους τους φοιτητές του LE MONDE College – Tourism College of Greece, πρόσβαση στην πλέον  καινοτόμο και σύγχρονη εφαρμοσμένη ακαδημαϊκή μεθοδολογία που εξασφαλίζει την επαγγελματική καταξίωση.

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500, [email protected]

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.