Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 απολαύσαμε ένα σεμινάριο με θέμα το αβγοτάραχο Trikalinos, το εκλεκτό αυτό ελληνικό προϊόν που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο.
Με χαρά φιλοξενήσαμε τον κ. Ζαφείρη Τρικαλινό, έναν από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας και την κ. Λία Κούρτη, executive chef, που μας μύησαν στα μυστικά του μοναδικού αυτού προϊόντος και μας μίλησαν για τα στάδια παραγωγής αλλά και την υψηλή διατροφική αξία του εκλεκτού εδέσματος.
Στο σεμινάριο συμμετείχε και η δική μας καθηγήτρια – chef, κ. Νόη Ιωαννίδου που επιμελήθηκε τα πιάτα του σεμιναρίου.
Τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν: Σολομός με μαριναρισμένα σαλατικά, κρέμα από σμέουρα και αυγοτάραχο Τρικαλινός/ Ελληνικό «σούσι» με αυγοτάραχο/Ταλιατέλες με μυζήθρα και τρίμμα αυγοτάραχου.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους της εταιρείας Trikalinos για την παρουσία τους.