Νέα, ανακοινώσεις

Αποφοίτηση 2013

3 Ιανουαρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

apofoitisi (6)

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε σε λαμπρό κλίμα η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE, η οποία έγινε στο κατάμεστο θέατρο Κολλεγίου Αθηνών την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.

Όπως κάθε χρόνο ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE τη βραδιά της αποφοίτησης βραβεύει διακεκριμένους εκπροσώπους από τον χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας. Φέτος, τιμήθηκαν για την συμβολή τους στην εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας ο κ. Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του ξενοδοχείου  Grande Bretagne, η κ. Μερόπη Παπαδοπούλου, δημοσιογράφος οίνου, και ο  κ. Θανάσης Βασίλαινας , ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Βασίλαινας».

Επίσης, ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE τίμησε και πάλι διακεκριμένους αποφοίτους που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσωπική τους καριέρα. Για τη φετινή χρονιά τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους Μιχάλη Αρβανίτη, hotel manager, Γιάννη Κωνσταντίνου, sommelier, Νίκο Μπούκη, chef και Άκη Πετρετζίκη, chef.

Επίσης, ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE κάθε χρόνο βραβεύει εκπροσώπους ξενοδοχείων και εστιατορίων για τις άριστες συνθήκες πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης για  τους σπουδαστές του. Για το καλοκαίρι του 2013 βραβεύθηκαν το  GRAND RESORT LAGONISSI, τα ξενοδοχεία  Rhodos Princess Beach,  Lindos Princess Hotel, Princess Andriana, Boutique 5 Hotel & Spa του Ομίλου ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ & ΥΙΟΙ και το BARCELO HYDRA BEACH RESORT. Τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν αντίστοιχα η κ. Φωτεινή Σαλαμούρα, υπεύθυνη προσωπικού, ο κ. Νίκος Μαβίδης, στέλεχος και ο κ. Γιώργος Καλογεράκος, διευθυντής.

Τέλος, ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE βράβευσε όπως κάθε χρόνο τις εταιρείες  ΙΟΝ, Κιουρτζόγλου., Μύλοι Λούλη, Agrino, Barilla, Friesland Campina, Kenwood και Unilever Food Solutions για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων για τη χρονιά 2012 – 2013.

Η τελετή αποφοίτησης ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής διάκρισης στον γενικό διευθυντή της Μ.Κ.Ο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κο Κωνσταντίνο Δήμτσα για το φιλανθρωπικό τους έργο.

Αφού ολοκληρώθηκε η απονομή πτυχίων και βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, οι απόφοιτοι αποχώρησαν, έχοντας αποκομίσει μια πολύ καλή εμπειρία και κατέχοντας τα εφόδια εκείνα που χρειάζονται για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE, εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους και τους θυμίζει ότι θα βρίσκεται πάντα πλάι τους για ό,τι χρειαστούν. Θερμά συγχαρητήρια!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.