
Ανακαλύπτουμε την τέχνη παρασκευής φρέσκιας πάστας σε ένα διήμερο, 100% hands πρόγραμμα εκπαίδευσης. Με την καθοδήγηση του chef, μαθαίνουμε όλες τις τεχνικές και μεθόδους παρασκευής ζυμαρικών, τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ θα ζυμώσουμε, θα ανοίξουμε και θα αποξηράνουμε ζυμαρικά. Ακολουθώντας την κλασική ιταλική μεθοδολογία με σύγχρονη προσέγγιση, θα δημιουργήσουμε και θα απολαύσουμε διαφορετικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας αυθεντικά υλικά.
Ένα 100% εργαστηριακό πρόγραμμα πλήρως εστιασμένο στην τεχνική και τις ποιοτικές πρώτες ύλες με σεβασμό στην αυθεντική τεχνική και τη σύγχρονη ιταλική αισθητική. Οι συμμετέχοντες ασχολούνται ατομικά με την προετοιμασία και τη δημιοργία διαφορετικών συνταγών από το μηδέν.
Εισηγητής προγράμματος: Ηλίας Κόκκορης, Chef, καθηγητής LE MONDE & Ιδιοκτήτης διακεκριμένου ιταλικού εστιατορίου με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην αυθεντική ιταλική γαστρονομία.
Επαγγελματίες chef ή ιδιοκτήτες εστιατορίων που θέλουν να ενισχύσουν το μενού τους με αυθεντικά ιταλικά ζυμαρικά
Ερασιτέχνες μάγειρες & λάτρεις της ιταλικής κουζίνας
