Ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο για τους απαιτητικούς λάτρεις της ποιοτικής pizza που θέλουν να απογειώσουν την τεχνική της αυθεντικής παρασκευής της. Στόχος του είναι να προσφέρει σε βάθος γνώση, τεχνικές λεπτομέρειες και επαγγελματικά μυστικά, μετατρέποντας τη δημιουργία pizza σε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Η χρήση premium υλικών και οι ισορροπημένοι συνδυασμοί γεύσεων, οδηγούν στη δημιουργία πραγματικά αυθεντικών, και υψηλής ποιότητας artisanal pizzas.

 Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Ηλίας Κόκκορης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
4/12/2025 - 13:35-16:15
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.