Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Το λεμόνι στη ζαχαροπλαστική – LE MONDE Food Professionals 2019

22 Φεβρουαρίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Το λεμόνι στην πιο γλυκιά εκδοχή του παρουσίασε ο pastry chef και επιτυχημένος απόφοιτος της σχολής, Κρίτωνας Πουλής, μέσα από επιδόρπια υψηλών γευστικών προδιαγραφών.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.