Νέα, ανακοινώσεις

Τιμητική Εκδήλωση Τελειοφοίτων 2023

13 Δεκεμβρίου, 2023 - Νέα, ανακοινώσεις

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα η τιμητική εκδήλωση τελειοφοίτων της Σχολής. Γονείς, συγγενείς και φίλοι των τελειοφοίτων 2023 «πλημμύρισαν» το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου για να θαυμάσουν τους αγαπημένους τους στη μεγάλη τους στιγμή, την παραλαβή του τίτλου σπουδών τους.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η απονομή τιμητικής διάκρισης στην καθηγήτρια της Σχολής, κ. Μαρία Τζίτζη για τη συνολική της προσφορά στην οινική εκπαίδευση.

Ο Εκπαιδευτικός ‘Ομιλος LE MONDE τίμησε και φέτος διακεκριμένους αποφοίτους που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσωπική  επαγγελματική τους διαδρομή. Για τη φετινή χρονιά, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους: Βαλσαμάκη Παναγιώτη, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef στο NOVOTEL ATHENES, Νίκο Θωμά, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef και ιδιοκτήτη των εστιατορίων Simul και DiNo, F&B and Culinary Expert στο Master Chef, Μαλούχο Παναγιώτη, απόφοιτο ξενοδοχειακών, Front Office Manager SAY Hotel και τη Musial Patrycja Monica, απόφοιτο  ξενοδοχειακών, Front Office Manager, Semiramis Hotel.

Για μια ακόμα χρονιά, βραβεύθηκαν εκπρόσωποι του τουρισμού και της φιλοξενίας, για τις συνθήκες πρακτικής άσκησης που προσέφεραν στους σπουδαστές.  Για το καλοκαίρι του 2023., διακρίθηκαν ο όμιλος GRECOTEL HOTELS & RESORTS, την τιμητική διάκριση για τον οποίο έλαβαν ο κ. Τσίχλης Γιάννης, Corporate Affairs Director και η κ. Γερακούλη Αγγελική, HR Supervisor Athens Hotel,  το The Stanley Hotel, την τιμητική διάκριση και για το οποίο έλαβε η κ. Φωτεινή Ντίνα, Υπεύθυνη Προσωπικού και το CNic Paleo Artnouveau, την τιμητική διάκριση για το οποίο παρέλαβαν η κ. Χαλικιοπούλου Ζωή, Quality Manager και ο κ. Δαράκης Παναγιώτης, Group Commercial Manager. Επίσης, για τις άριστες συνθήκες πρακτικής βραβεύθηκαν τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη, την τιμητική διάκριση για τα οποία παρέλαβε ο κ. Κωνσταντινίδης Ευάγγελος, Υπεύθυνος Marketing.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν και η απονομή τιμητικής διάκρισης στην ομάδα που κέρδισε την 3η θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό TROPHEE MILLE Reims – France. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο κ. Καραφλός Παναγιώτης, σπουδαστής ζαχαροπλαστικής, ένας εκ των 2 συμμετεχόντων στον διαγωνισμό. Επίσης, τιμητική διάκριση παρέλαβαν οι προπονητές, Καλόσακας Ευθύμιος, καθηγητής μαγειρικής και ο κ. Ψιλόπουλος Χάρης, καθηγητής ζαχαροπλαστικής.

Τέλος, ο Εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE βράβευσε, όπως κάθε χρόνο, τις εταιρείες  ΙΟΝ, Αφοι Κιουρτζόγλου, Agrino, Barilla, Cooking Hellas, Delonghi Kenwood, Friesland Campina, Interion Hellas, Loulis Food Ingredients, Unilever Food Solutions, για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων κατά τη χρονιά 2022 – 2023.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους και τους θυμίζει ότι θα βρίσκεται πάντα πλάι τους για ότι χρειαστούν.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.