Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πιο διαδεδομένων πουλερικών, τη διαδικασία της αποστέωσης και του φιλεταρίσματος καθώς και τις γευστικές και τις ποιοτικές διαφορές τους, ανέλυσε ο chef Μιχάλης Ντουνέτας στο διήμερο workshop εκπαίδευσης.
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.