Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

The Poultry Series – LE MONDE Workshops 2019

22 Φεβρουαρίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πιο διαδεδομένων πουλερικών, τη διαδικασία της αποστέωσης και του φιλεταρίσματος καθώς και τις γευστικές και τις ποιοτικές διαφορές τους, ανέλυσε ο chef Μιχάλης Ντουνέτας στο διήμερο workshop εκπαίδευσης.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.