Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

The Beef Series LE MONDE Workshops 2020

12 Φεβρουαρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ένα διήμερο hands on σεμινάριο εκπαίδευσης στο μοσχαρίσιο κρέας από τον chef και καθηγητή της Σχολής, Αχιλλέα Παπαχρήστο, μόλις ολοκληρώθηκε. Αναλύθηκαν η προέλευση, η αποστέωση, ο τεμαχισμός καθώς και οι παρασκευές που αναδεικνύουν γευστικά το κάθε κομμάτι. Η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη στη γευστική δοκιμή. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Carnicero Meat & Delicatessen για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.