Ειδικά Περιοδικά

«Ταξίδι» στη μοριακή γαστρονομία με τον Hervé This και τη LE MONDE

Μάρτιος 22, 2018 - Ειδικά Περιοδικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Hervé This, το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε διοργάνωση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Με θέμα «Μοριακή Γαστρονομία: από τη μοριακή κουζίνα στην κουζίνα note à note, το παρελθόν και το μέλλον», ο διεθνούς φήμης φυσικοχημικός και δημιουργός της Μοριακής Γαστρονομίας, παρουσίασε την κουζίνα «note à note», μια καινοτόμο επιστημονική ιδέα με γαστρονομικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές προεκτάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου από το www.money-tourism.gr

mon-tour2

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.