Νέα, ανακοινώσεις

«Τα ΒορΟινά» στη LE MONDE

20 Ιανουαρίου, 2017 - Νέα, ανακοινώσεις

IMG_2136 copy with logo

Με αφορμή την ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, «Τα ΒορΟινά», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στις 12:30 στη Σχολή LE MONDE μια μοναδική έκθεση των κυριότερων οινοποιείων της Βορείου Ελλάδας, αποκλειστικά για τους σπουδαστές της LE MONDE.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με θέμα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας και τα Π.Ο.Π. κρασιά της Βορείου Ελλάδος, ενώ θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή σε γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες αυτής της εξαιρετικής αμπελουργικής ζώνης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την ένωση «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» και απευθύνεται αποκλειστικά στους εν ενεργεία σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία στο ισόγειο της σχολής.

ENOABE Logo GRUntitled-3

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.