Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τιμητική εκδήλωση τελειοφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Γονείς, συγγενείς και φίλοι των τελειοφοίτων του σπουδαστικού έτους 2025 κατέκλυσαν το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών για να παρευρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους στη μεγάλη στιγμή της ολοκλήρωσης των σπουδών τους.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης, αποτελεί η καθιερωμένη τιμητική διάκριση διακεκριμένων αποφοίτων παλαιότερων ετών, οι οποίοι έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην επαγγελματική τους διαδρομή. Έτσι φέτος, τιμήθηκαν οι: Ρούσσος Βασίλης, Executive Chef στο The Zillers (1 Michelin Star), Σκοτίδας John, Culinary Director στο Abraovata, Χιώτη Αναστασία, Hotel Manager στο The Twenty One Hotel, Ασπρίδης Πάνος, Restaurant Manager στο W Costa Navarino, Θώμος Αλέξης, Executive Pastry Chef στο Daios Cove Luxury Hotel & Resorts στην Κρήτη και ο Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Sommelier στο Moorings,
Στο πλαίσιο βράβευσης εκπροσώπων του τουρισμού και της φιλοξενίας, βραβεύτηκαν για τις συνθήκες πρακτικής άσκησης που προσέφεραν στους σπουδαστές το καλοκαίρι του 2025, ο όμιλος MARBELLA,την τιμητική διάκριση για τον οποίο παρέλαβε η κ. Νικάκη Χριστίνα, HR Manager και το Aegeon Beach Hotel , για τον οποίο την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο κ. Τερλάκης Γιώργος, Ιδιοκτήτης.
Τέλος, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων της Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2024– 2025 και συγκεκριμένα:
Food Quality Award έλαβαν οι εταιρείες: ΙΟΝ, ΕΛΟΠΥ, Agrino, Barilla, Friesland Campina, Interion Hellas, KALLAS INC, Loulis Food Ingredients, Unilever Food Solutions και Equipment Quality Award έλαβαν οι εταιρείες: Αφοι Κιουρτζόγλου, Cooking Hellas Delonghi Kenwood.
Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους να τους υποστηρίζουμε και να τους θαυμάζουμε.