Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Στον κήπο του Chef FOOD PROFESSIONALS 2018-2019

Νοέμβριος 18, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Στα αρώματα, τα χρώματα και τις γεύσεις που παράγει η φύση, μας μύησε ο βραβευμένος με χρυσό σκούφο σεφ κ. Τάσος Μαντής, ενώ οι σπουδαστές μας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιδιαίτερη φροντίδα που απαιτεί η καλλιέργεια των εδώδιμων λουλουδιών και των αρωματικών φυτών, καθώς και τον τρόπο που αξιοποιούνται γευστικά. Τη δεύτερη μέρα, ο διακεκριμένος σεφ και απόφοιτος της Σχολής, παρουσίασε πρωτότυπες δημιουργικές συνθέσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές όχι μόνο να τις απολαύσουν γευστικά αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στην παρασκευή τους.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.