Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Στηρίζουμε τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Μοσχάτου

16 Οκτωβρίου, 2015 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

photo siteO Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE αναλαμβάνει, για 3η συνεχόμενη χρονιά, την πρωτοβουλία να υποστηρίξει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Μοσχάτου (Κ.Δ.Α.Π.) παρέχοντας κάθε μέρα γεύματα για τα παιδιά με τη συνδρομή των σπουδαστών των τμημάτων μαγειρικής τέχνης και ζαχαροπλαστικής τέχνης.
Ο Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Μοσχάτου δημιούργησαν ένα πρότυπο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο στεγάζεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 7 στο Μοσχάτο και θα φιλοξενεί 60 παιδιά. Το Κ.Δ.Α.Π. θα φροντίζει για την καθημερινή σίτισή τους, τις ανάγκες για ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την εκπαίδευσή τους, προσφέροντας έτσι πολύτιμη βοήθεια σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE , από την ίδρυση του ΚΔΑΠ ,συνδράμει στο σημαντικό αυτό έργο ,ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και αναλαμβάνει την σίτιση των παιδιών σε καθημερινή βάση.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, ζητάμε την εθελοντική συμβολή και συμμετοχή σπουδαστών μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, οι οποίοι έχουν διάθεση και χρόνο, να βοηθήσουν στην παρασκευή των γευμάτων που θα προσφέρουμε.
Τα γεύματα θα ετοιμάζονται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 11:30 σε εργαστήριο της Σχολής LE MONDE και θα παραδίδονται αυθημερόν στο Κ.Δ.Α.Π. Μοσχάτου.
Όσοι από τους σπουδαστές επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά , μπορούν να δηλώσουν το ονοματεπώνυμό τους και το τμήμα τους στην μηνιαία κατάσταση που θα βρουν στον πίνακα ανακοινώσεων του 1ου ορόφου.
Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι η έγκαιρη προσέλευση τους στο εργαστήριο παρασκευής των γευμάτων στον 4ο όροφο ( υπεύθυνος Chef Κος Αμβράζης Δημήτρης) χωρίς όμως να χάνονται τα μαθήματα τους( εκτός ωραρίου μαθημάτων ) καθώς και ότι ο μέγιστος αριθμός εθελοντών σε καθημερινή βάση θα είναι 2 άτομα.
Υπογραμμίζετε ότι δεν δικαιολογούνται απουσίες μαθημάτων κατά την διάρκεια της εθελοντικής συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο συντονισμού στον 1ο όροφο
( Κος Παναγούλης – Κος Καλόσακας )
καθημερινά 10.00 – 12.00 και 16.00 – 18.00

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.