Ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας επαγγελματίας για να απασχοληθεί σε ένα σκάφος αναψυχής; Πώς προσεγγίζουμε και υποδεχόμαστε έναν πελάτη-επιβάτη; Ποιες είναι οι απαιτήσεις ενός τόσο ιδιαίτερου χώρου εργασίας και ποια τα οφέλη; Παρουσιάζουμε ένα ενδεικτικό, 7ήμερο, πλήρες μενού και ένα ειδικό vip μενού και δίνουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Ιωάννης Καπασάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Γεννημένος το 1968 με καταγωγή από το νησί του Πόρου. Aπόφοιτος μαγειρικής  της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου το 1991. Εργάστηκε σε πεντάστερα ξενοδοχεία (Hilton, Intercontinental) και το 1997 ίδρυσε την δική του εταιρεία catering. Από το 2002 εργάζεται στον χώρο του yachting, απασχολούμενος σε mega s/y (112 ft ) και mega m/y ( 242 ft ).

Μέλος της Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας από το 2007, έχει λάβει μέρος σε όλους τους διαγωνισμούς chef στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών σκαφών τουρισμού στον Πόρο και στο Ναύπλιο κατακτώντας 4 φορές την πρώτη θέση στα έτη: 2005, 2009, 2012 & 2014, 2 φορές τη δεύτερη και 2 φορές την τρίτη, ενώ έχει συνοδεύσει ως καθηγητής ομάδα μαθητών σε διεθνείς διαγωνισμούς αποσπώντας χρυσά και αργυρά μετάλλια. Είναι κάτοχος διπλώματος ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης και ταχυπλόων σκαφών. Τα χόμπι του είναι το ψάρεμα, οι καταδύσεις, η ιστιοπλοΐα και το extreme 4Χ4. Είναι καθηγητής μαγειρικής τέχνης από το 1999 και αυτή την στιγμή διδάσκει την τέχνη της μαγειρικής στο ΙΕΚ LE MONDE  Institute of Hotel & Tourism Studies

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
26/02/2020 - 12.20-14.55
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.