Οι σπουδαστές της σχολής, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό Masterclass με θέμα το whisk(e)y. Το εκλεκτό απόσταγμα με καταγωγή από τη Σκωτία έχει πλέον κατακτήσει όλη την υφήλιο και παράγεται με διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Την Τετάρτη 13/12 οι σπουδαστές της σχολής μας θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής διαφόρων ειδών whisk(e)y από τον κ. Τρύφωνα Πανούση, Brands Ambassador / Advocacy & Training Specialist Spirits & Mixers of WS KAROULIAS SA.
Στο Masterclass θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή 6 διαφορετικών ετικετών εκλεκτών whisk(e)y.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Εισηγητής:
Τρύφωνας Πανούσης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X
Brands Ambassador / Advocacy & Training Specialist Spirits & Mixers of WS KAROULIAS SA
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
13/12/2023 - 12:25 - 15:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.