Οι σπουδαστές της σχολής, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό Masterclass με θέμα τα ελληνικά αποστάγματα. Τα αποστάγματα με καταγωγή από την Ελλάδα έχουν  πλέον κατακτήσει όλη την υφήλιο και παράγονται με διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Την Τετάρτη 7/3 οι σπουδαστές της σχολής μας θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής διαφόρων αποσταγμάτων από την Ελλάδα και να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο εκλεκτά του είδους.

Εισήγηση: Σπύρος Σιακαβέλλας- Brand Ambassador Remy-Cointreau & Τρύφων Πανούσης – Advocacy & Training Specialist WS KAROULIAS

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Τρύφωνας Πανούσης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X
Brands Ambassador / Advocacy & Training Specialist Spirits & Mixers of WS KAROULIAS SA
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
7/03/2024 - 11:30 -14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.