Μια ατμοσφαιρική θεωρητική διαδρομή στον κόσμο της τρούφας, των βοτάνων και των μανιταριών!
Ανακαλύπτουμε όσα κάνουν την τρούφα μυστηριώδη, τα βότανα πολύτιμα και τα μανιτάρια συναρπαστικά. Με οδηγό την αγάπη για τη φύση και τη μαγειρική, εξερευνούμε μικρούς θησαυρούς που ξεκινούν από το έδαφος και φτάνουν στο πιάτο.
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα EuroChef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Επίσης, είναι απόφοιτος της ελβετικής σχολής DCT στο τμήμα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και εισηγητής επαγγελματικών σεμιναρίων μαγειρικής. Έχει εργαστεί ως executive chef στο εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΖΟΝΑΡΣ ενώ τώρα είναι executive chef στο Aegeon Hotel. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «για μάγειρες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.