Για τις βασικές αρχές του μάρκετινγκ και της εξυπηρέτησης του πελάτη σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός της εστίασης, θα μας μιλήσει ο καθηγητής μάρκετινγκ της Σχολής κ. Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης. Αναλυτικότερα, θα παρουσιαστούν οι στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη και να προσδώσουν ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με απώτερο στόχο την αύξηση της κερδοφορίας ενός εστιατορίου.

Tο webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής και παρέχεται δωρεάν.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι συγγραφέας επιχειρηματικών βιβλίων, καθηγητής μάρκετινγκ στη LΕ ΜΟΝDΕ, blogger (marketing-tips.gr) και εισηγητής σεμιναρίων.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA in Marketing) από το Cleveland State University (Αμερική), καθώς και πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Έχει συγγράψει 18 τίτλους, μεταξύ των οποίων τα: «Παράπονα Πελατών. Μπελάς ή Ευκαιρία», «Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών. 60 τρόποι για να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες», «Μάρκετινγκ Υπηρεσιών. Εφαρμογή στον Τουρισμό», «Airbnb. Πώς να διαπρέψεις ως οικοδεσπότης» και «Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες 1,2,3».

Αποσπάσματα από τα βιβλία, καθώς και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρες εφημερίδες και περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και στην τηλεόραση, ενώ έχει προσκληθεί ως ομιλητής από διάφορες οργανώσεις και φορείς όπως Palso, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, ΕΕΔΕ, Forum.

Αρθρογραφεί στο epixeiro.gr, είναι συνεργάτης της HotelTraining, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος μάρκετινγκ και προώθησης για το ιστορικό ξενοδοχείο «Το Σπίτι του Καπετάνιου» στην Πρέβεζα, το «Tesoro Hotel» στη Λευκάδα, το κατάστημα εστίασης «FoodLab» στη Χίο και το «Κτήμα Υδρούσα» στην Άνδρο.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
20/05/2021 - 16.30-18.05
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.