Rib eye, tomahawk, sirloin, brisket. Premium κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, θα αποστεωθούν, θα τεμαχιστούν και θα αξιοποιηθούν γευστικά σε ένα διήμερο 100% hands – on workshop. Ένα σεμινάριο εκπαίδευσης στο μοσχαρίσιο κρέας και τα χαρακτηριστικά του. Από τη γέννηση του ζώου, τη ράτσα του και την ηλικία του, μέχρι το σίτεμα και τη διαδρομή του ως το τραπέζι μας.

Πρώτη μέρα: Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Δεύτερη μέρα: Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
11/02/2020 - 15.50-20.00
Κόστος: 250€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.