
Ανακαλύπτουμε την αυθεντική τέχνη του Sushi και τη γοητεία της ιαπωνικής κουζίνας σε μια άκρως απολαυστική γαστρονομική παρουσίαση. Από τη προετοιμασία του τέλειου ρυζιού και τις ακριβείς τεχνικές κοπής έως τη δημιουργία διαφορετικών εκδοχών sushi rolls με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, μαθαίνουμε να δημιουργούμε εντυπωσιακές γεύσεις με την καθοδήγηση του sushi master, Νικόλα Χατζηδάκη. Μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γνώση με τη δημιουργικότητα, αναδεικνύοντας την ιαπωνική φιλοσοφία και κουλτούρα.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Chef υψηλών επιδόσεων με οκτώ χρόνια εμπειρίας σε high-end εστιατόρια, μεταξύ των οποίων τα Sushimou, Kinjo Japanese & Sushi Restobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin Koks. Έχει ολοκληρώσει πολυάριθμες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια sushi στο Τόκιο, ενώ κατέχει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE, συνδυάζει τεχνική αρτιότητα, βαθιά γνώση της ιαπωνικής γαστρονομίας και πάθος για δημιουργική, αυθεντική κουζίνα.