Μια εξειδικευμένη γαστρονομική διάλεξη που παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο επαγγελματίας αλλά και ο λάτρης της γαστρονομίας, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το sushi. Αναλύουμε τις βασικές αρχές συντήρησης, υγιεινής και χειρισμού που εξασφαλίζουν ότι το sushi παραμένει μια από τις πιο εκλεπτυσμένες αλλά και ασφαλείς γαστρονομικές εμπειρίες. Μια περιεκτική παρουσίαση ιδανική για όσους αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα από τον sushi chef, Νικόλα Χατζηδάκη, εισηγητή του προγράμματος επαγγελματικής εξειδίκευσης Sushi Chef Course.

Εισηγητής:
Νικόλας Χατζηδάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Chef υψηλών επιδόσεων με οκτώ χρόνια εμπειρίας σε high-end εστιατόρια, μεταξύ των οποίων τα Sushimou, Kinjo Japanese & Sushi Restobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin Koks. Έχει ολοκληρώσει πολυάριθμες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια sushi στο Τόκιο, ενώ κατέχει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE, συνδυάζει τεχνική αρτιότητα, βαθιά γνώση της ιαπωνικής γαστρονομίας και πάθος για δημιουργική, αυθεντική κουζίνα.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
10/12/2025 - 12:40-14:20
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.