Δύο μοναδικές συνταγές που χαρακτηρίζουν τη γαστρονομική του ταυτότητα, ειδικά σχεδιασμένες για τους σπουδαστές της Σχολής, θα μας παρουσιάσει ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Γάλλος chef και Γενικός Διευθυντής του εστιατορίου “Σπονδή”, Arnaud Bignon. Συνταγές που διακρίνονται για τη γευστική και αισθητική τους καινοτομία και φέρουν τη γαστρονομική υπογραφή του εισηγητή μας.

Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar και θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της Σχολής και παρέχεται δωρεάν, ειδικά για την περίοδο του lockdown.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Arnaud Bignon
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, κάνει τα πρώτα του «μαγειρικά» βήματα στην κουζίνα της γιαγιάς του, ενώ ο χρόνος που περνά στον κήπο με τον παππού του, είναι καθοριστικός καθώς τον μαθαίνει να ξεχωρίζει την καλή πρώτη ύλη που θα πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με την εποχικότητα.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του μετακομίζει στη γαλλική πρωτεύουσα και ξεκινά μία συναρπαστική γαστρονομική διαδρομή σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια (Drouant Restaurant, Montparnasse 25 restaurant, Alain Ducasse στην Poincaré Avenue, Épicure στο Hôtel Le Bristol), δίπλα σε κορυφαίους chefs, όπως οι: Louis Grondard, Christian Moine, Jean-François Piège, Éric Frechon.
Το 2005 αναλαμβάνει ως επικεφαλής σεφ το εστιατόριο “Σπονδή” στην Αθήνα όπου και κατακτά το δεύτερο αστέρι Michelin το 2008 και γίνεται ένας από τους νεότερους σεφ που έχει λάβει αυτή τη διάκριση.
Το 2012 μετακομίζει στο Λονδίνο και στη βραβευμένη κουζίνα του εστιατορίου «The GreenHouse» το οποίο σε λιγότερο από ένα χρόνο, κατακτά και το δεύτερο Michelin αστέρι του, ενώ το 2016 και το 2017 κατατάσσεται ο ίδιος ανάμεσα στους 100 καλύτερους σεφ παγκοσμίως.
Επιστρέφει στην Ελλάδα το 2018, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά τη Γενική Διεύθυνση του βραβευμένου εστιατορίου “Σπονδή”, μια θέση που διατηρεί έως σήμερα.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
14/04/2021 - 16.30 -18.15
Κόστος: 60€ / 30€ σπουδαστές & απόφοιτοι LE MONDE. Ειδικά, για την περίοδο του lockdown: εν ενεργεία σπουδαστές LE MONDE δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.