
Όλα τα βήματα για την παρασκευή του δημοφιλούς comfort πιάτου της ιαπωνικής κουζίνας, σε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό σεμινάριο. Ο chef, Νικόλας Χατζηδάκης παρουσιάζει όλες τις τεχνικές για την παρασκευή του τέλειου ζωμού, της ιδανικής βάσης και των αντίστοιχων toppings σε συνταγές ramen, εξασφαλίζοντάς μας μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Chef υψηλών επιδόσεων με οκτώ χρόνια εμπειρίας σε high-end εστιατόρια, μεταξύ των οποίων τα Sushimou, Kinjo Japanese & Sushi Restobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin Koks. Έχει ολοκληρώσει πολυάριθμες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια sushi στο Τόκιο, ενώ κατέχει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE, συνδυάζει τεχνική αρτιότητα, βαθιά γνώση της ιαπωνικής γαστρονομίας και πάθος για δημιουργική, αυθεντική κουζίνα.