Από τις πιο δυνατές τάσεις παγκοσμίως, το street food, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.  Το στοίχημα του chef; Nα μεταμορφώσει εστιατορικά πιάτα σε premium street food επιλογές χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες και υιοθετώντας σύγχρονες τεχνικές.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Αλκιβιάδης Τσεμπερλίδης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

 

Ο Άλκης Τσεμπερλίδης από πολύ μικρή ηλικία ήξερε ότι το επάγγελμα που θα ακολουθήσει είναι η μαγειρική. Το  2003 ξεκίνησε τις σπουδές του σε σχολή μαγειρικής και μέσα στα επόμενα χρόνια εργάστηκε σε επαγγελματικές κουζίνες. Αυτό τον έφερε σήμερα στο προσκήνιο της παγκόσμιας γαστρονομίας έχοντας διαγωνιστεί σε πάνω από 30 πανελλήνιους διαγωνισμούς μαγειρικής με 25 χρυσά μετάλλια. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παγκόσμιο κύπελλο μαγειρικής ανάμεσα στους 20 καλύτερους αρχιμάγειρες στον κόσμο και κατέκτησε τον τίτλο του Greek chef of the year 2019. Διατέλεσε ως chef σε μεγάλους ομίλους εταιριών ξενοδοχειακών μονάδων και catering. Παράλληλα, προετοιμάζει τη νέα γενιά των chef, ως καθηγητής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
31/01/2020 - 14.10-16.35
Κόστος: 40€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.