Σε αυτό το διήμερο, 100% hands-on workshop, ο κορυφαίος Έλληνας pizzaiolo και ιδιοκτήτης ιταλικού εστιατορίου, chef Ηλίας Κόκκορης, μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για μια λαχταριστή, αυθεντική ιταλική pizza. Μια ολιστική προσέγγιση στην pizza, από τα διαφορετικά είδη των αλεύρων, τη δημιουργία της ζύμης, τις τεχνικές ανοίγματος και τα υλικά που συνθέτουν τη γέμιση, μέχρι τις αυθεντικές σάλτσες, τη σωστή κατανομή υλικών πάνω στο ζυμάρι, τη μεταφορά της και το ιδανικό ψήσιμο. Μια ουσιαστική προσέγγιση στην τεχνική της pizza,  για όσους έχουν πάθος με την ιταλική κουλτούρα και θέλουν να αποκτήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γνώσης.

Πρώτη μέρα: Τετάρτη 29/01/2020

Δεύτερη μέρα: Πέμπτη 30/01/2020

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Ηλίας Κόκκορης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
30/01/2020 - 15.50-20.00
Κόστος: 210€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.