Διαφορετικές φόρμες, πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων και επαναστατικές υφές σε μοντέρνα, μικρά γλυκά που συνθέτουν τον τέλειο coffee & tea time buffet ενός ξενοδοχείου. Ο εισηγητής μάς παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις σε συνταγές που διακρίνονται για την καινοτόμο γεύση και την αισθητική τους.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

 

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Γιάννης Έντγκαρ Κουφάδης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής – Pastry Chef και του προγράμματος Μετεκπαίδευσης στη Ζαχαροπλαστική, Europastry Chef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Επιπρόσθετα, έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Pastry Academy by Amaury Guichon. Έχει παρακολουθήσει μια πλειάδα σεμιναρίων γύρω από τη ζαχαροπλαστική, το dessert styling και τη σοκολάτα, ενώ το 2022 κέρδισε την 1η θέση ως Best Mediterranean Pastry Chef στον διαγωνισμό Pastry Chef Mediterranean Chef’s Competition. Έχει εργαστεί ως Head Pastry Chef και Executive Pastry Chef σε πολλά ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, ενώ σήμερα διδάσκει και μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του ως Καθηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, έχοντας ως όραμα να αφήσει το δικό του ζαχαροπλαστικό αποτύπωμα στον χώρο.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
4/04/2024 - 16:40-20:00
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.