Οι κυρίαρχες παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν και καθορίζουν το μέλλον της φιλοξενίας στην Ελλάδα καθώς και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ξενοδόχοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο της παρουσίασης.

Η διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω. 

Εισηγητής:
Αλέξανδρος Βασιλικός
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και σπούδασε οικονομικά στην Ναντ και το Λονδίνο.Το 2002, μετά την απώλεια του ιδρυτή του Ομίλου AIROTEL Ευστράτιου Βασιλικού, ο γιός του Αλέξανδρος, ανέλαβε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου και οραματίστηκε τη νέα εταιρική στρατηγική με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου. Έχει εφαρμόσει με επιτυχία το σχέδιό του για επέκταση και εκσυγχρονισμό του Ομίλου, καθιερώνοντας την AIROTEL, ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ξενοδοχειακές εταιρείες που σήμερα διαχειρίζονται έξι ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Πάτρα και την Καβάλα.Από το 2018 ο Αλέξανδρος Βασιλικός κατέχει τη θέση του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.Το 2018 εξελέγη επίσης ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της HOTREC, της «Ομπρέλας» της Ένωσης Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Pub, Καφενείων και παρόμοιων εγκαταστάσεων στην Ευρώπη.Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Τουρισμού (SETE & INSETE), της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ξενοδόχων, της Μάρκετινγκ Ελλάδας και οικονομικός σύμβουλος στη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
15/11/2019 - 11:30 – 13:05
Κόστος: Δωρεάν
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
Σεμινάριο

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.