Το 80% των θέσεων εργασίας απαιτούν δεξιότητες σε MS Excel. Πρόκειται για ένα απίστευτα ευέλικτο λογισμικό που έχει εδραιωθεί σε όλους τους  χώρους εργασίας εδώ και δεκαετίες. Η περιγραφή των δεδομένων σε tables, charts και dashboards αποτελούν περιζήτητες δεξιότητες που αυξάνουν θεαματικά την παραγωγικότητα μέσα στην επιχείρηση και επιταχύνουν την λήψη των αποφάσεων. Το σεμινάριο αυτό μας εισαγάγει σε έναν χώρο απόλυτης «φιλοξενίας» για τα δεδομένα μας.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Γεώργιος Κονόμος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Γεώργιος Κονόμος είναι εισηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, διδάσκοντας οικονομικά μαθήματα και συμμετέχοντας ως εισηγητής σε κύκλους σεμιναρίων F&B Management. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) Στατιστικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επί σειρά ετών, έχει διδάξει σε φοιτητές στατιστική και θεωρία πιθανοτήτων και έχει συνεργαστεί με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως στατιστικός αναλυτής κλινικών δεδομένων. Έχει συγγραφικό έργο σε θέματα οικονομικής θεωρίας και κοστολόγησης σε συνεργασία με την κα. Ελένη Βασσάλου καθώς και με τον κ. Ιωάννη Πατεστή.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
4/04/2023 - 10:45 - 12:15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.