Σήμερα ταξιδεύουμε στον θαυμαστό κόσμο των λαχανικών που αναπτύσσονται κάτω από τη γη. Θα γνωρίσουμε τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους, τη θρεπτική τους αξία και τον ρόλο που παίζουν στη διατροφή μας και στη γαστρονομία. Ελάτε να ανακαλύψουμε τα «κρυμμένα διαμάντια» της φύσης, που μέσα στο χώμα αντλούν δύναμη και μας χαρίζουν γεύση, υγεία και έμπνευση.
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα EuroChef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Επίσης, είναι απόφοιτος της ελβετικής σχολής DCT στο τμήμα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και εισηγητής επαγγελματικών σεμιναρίων μαγειρικής. Έχει εργαστεί ως executive chef στο εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΖΟΝΑΡΣ ενώ τώρα είναι executive chef στο Aegeon Hotel. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «για μάγειρες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.