Τι είναι το συναισθηματικό φαγητό;  Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις διατροφικές μας συνήθειες και γενικότερα, τη σχέση μας με το φαγητό; Με ποιον τρόπο το χρώμα και η εμφάνιση ενός πιάτου συμβάλλει στην επιθυμία μας να το καταναλώσουμε;  Όλες οι απαντήσεις σε μια διάλεξη που θα διερευνήσει κατά πόσο η ψυχολογία μας συνδέεται με τη διατροφική μας συμπεριφορά.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

Εισηγητής:
Μαρία Τσιρδήμου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Η Μαρία Τσιρδήμου είναι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Κλινικής Διαιτολόγιας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με τον τομέα του Health Coaching και της συμβουλευτικής διατροφής.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
2/02/2024 - 13:15-14:55
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.