Απλές, καθαρές γεύσεις με έμφαση στην εποχικότητα, είναι οι βασικές αρχές της Φινλανδικής κουζίνας. Ο chef αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει τεχνικές και τρόπους μαγειρέματος σε συνταγές που αναδεικνύουν τη φυσικότητα των υλικών, και ισορροπούν ανάμεσα στην παράδοση και τον σύγχρονο γαστρονομικό μινιμαλισμό. Απολαμβάνουμε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία μιας κουζίνας που διακρίνεται για την μοναδικότητά της.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Jari Karjalainen
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Chef Jari Karjalainen is a senior lecturer in culinary management at HAAGA-HELIA University of Applied Sciences in Finland, with significant experience in both culinary education and the professional hospitality industry.

He has held key roles at renowned establishments such as Best Western Hotel Haaga, the Hotel and Restaurant School PIRTA/PIHRO/PIRAMK, as well as Restaurant Hämeensilta and Brasserie Arctia, gaining deep expertise in high-level gastronomy, kitchen operations, and modern restaurant management.

He also holds a Master’s Degree in Hospitality Management, combining technical culinary skills with managerial insight to inspire and support students in their culinary professional development.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
27/11/2025 - 16:30-19:05
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.