Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ως Εγκεκριμένος Πάροχος Προγραμμάτων του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων, WSET – Wines & Spirits Education Trust, σε προσκαλεί στην ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών : Πιστοποίηση WSET® Επιπέδου 1 στο Κρασί και Πιστοποίηση WSET® Επιπέδου 2 στο Κρασί.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει γευστική δοκιμή.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Νατάσα Λιβανού
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Δίκαιο των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendès France στη Γκρενόμπλ-Γαλλία και μεταπτυχιακού στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του St. Paul στη Minnesota των Η.Π.Α. Μιλά ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Έχει διατελέσει Διευθύντρια Εξαγωγών σε πολυάριθμες εταιρείες τροφίμων και κρασιών, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται, επίσης, ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια στρατηγικής διοίκησης, δικαίου και μάρκετινγκ στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, με συγγραφικό έργο στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης. Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια των προγραμμάτων οινικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνου & αποσταγμάτων οργανισμού, WSET -Wines & Spirits Education Trust.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
18/12/2023 - 12:25-14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.