Υφή, θερμοκρασία, σύσταση, γεύση, είναι μερικές μόνο από τις παραμέτρους που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας παρασκευές. O executive chef, Ιάσονας Στούπας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα του Pacojet 4, παρουσιάζει τις δυνατότητές του που αναδεικνύουν με τον πιο γευστικό τρόπο τις αλμυρές μας παρασκευές.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Ιάσονας Στούπας, Cooking Hellas
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

O Στούπας Ιάσονας ασχολείται με τον χώρο της γαστρονομίας 10 χρόνια, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ειδικότητα τεχνικός μαγειρικής τέχνης – αρχιμάγειρας chef στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησαν πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τελευταίο εκείνο στην École Ducasse στη Γαλλία. Είχε το προνόμιο να συνεργαστεί με διεθνώς αναγνωρισμένους chef όπως, ο Egon Van Hoof με ένα αστέρι Michelin και με πολλούς Έλληνες chef όπως, ο Δημήτρης Κονταράτος, γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα να βελτιώσει περαιτέρω τη γαστρονομική του οπτική. Εργάστηκε σε βραβευμένα εστιατόρια στην Ελλάδα όπως, το εστιατόριο Tomata στο Sani Resprt, το εστιατόριο Vezene στην Αθηνά, το εστιατόριο Five Senses στο lindos Blu καθώς και ως Executive Chef στο ξενοδοχείο lindos Aqua Terra. Σήμερα, βρίσκεται ως Executive Chef στο εστιατόριο Almyra.

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
27/03/2024 - 15:50-17:25
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.