Πώς συντάσσεται ένα σωστό βιογραφικό, τι είναι η δικτύωση και πώς αυτή μπορεί να βοηθήσει στην επαγγελματική σας επιτυχία;  Ένα βιογραφικό, είναι ο ιδανικός χώρος για να παραθέσετε τα δυνατά σας σημεία, την εμπειρία και τις δεξιότητές σας.  Υπάρχουν αυτές οι μαγικές στιγμές που συμβάλλουν σε μια πρόσληψη, με τις επαγγελματικές δεξιότητες να κυριαρχούν στο παιχνίδι ανάδειξης μιας υποψηφιότητας.  Μάθετε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αναδειχθείτε ανάμεσα στους πιο κατάλληλους υποψηφίους.

 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Νατάσα Λιβανού
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendès France στη Γαλλία και συνέχισε τις σπουδές της στις ΗΠΑ με μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο St. Paul στη Minnesota. Μιλάει ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Εργάστηκε ως Διευθύντρια Εξαγωγών σε πολλές εταιρείες τροφίμων και κρασιού, ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται, επίσης, ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Αυτή τη στιγμή, εργάζεται ως εισηγήτρια και μέλος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
1/12/2021 - 12:30-14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.