Ποια είναι τα μέρη του χοιρινού και ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι μαγειρέματος για κάθε κομμάτι; Ποιες είναι οι κατάλληλες κοπές; Η γνώση της ανατομίας του κρέατος που καταναλώνουμε είναι πολύ σημαντική για την καλύτερη αξιοποίηση καθενός από τα κομμάτια του. Συμβουλές και χρήσιμες υποδείξεις, από τον μετρ του είδους, chef Αχιλλέα Παπαχρήστο.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
11/01/2024 - 10:40-13:10
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.