Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Seafood Textures | LE MONDE Webinars

16 Δεκεμβρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
Υφές που ισορροπούν αριστοτεχνικά σε πιάτα υψηλών γευστικών προδιαγραφών, παρουσίασε live streaming o chef και καθηγητής της Σχολής, Μάκης Καλόσακας στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων επαγγελματικής γαστρονομίας LE MONDE Food Professionals Webinars 2020.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.