
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης που σας μαθαίνει όλες τις τεχνικές και μεθόδους παρασκευής αυθεντικής ιταλικής πίτσας. Από τα διαφορετικά είδη των άλευρων, τη δημιουργία της ζύμης, τις τεχνικές ανοίγματος μέχρι τις αυθεντικές σάλτσες, τη σωστή κατανομή των υλικών πάνω στη βάση, τη μεταφορά της και το ιδανικό ψήσιμο.
Ένα 100% εργαστηριακό πρόγραμμα πλήρως εστιασμένο στην τεχνική και τα αυθεντικά υλικά. Οι συμμετέχοντες ασχολούνται ατομικά με την προετοιμασία της ζύμης, το άνοιγμα, την παρασκευή της πίτσας, τη μεταφορά της, το ψήσιμο και το pizza styling με σεβασμό στην αυθεντική τεχνική και τη σύγχρονη ιταλική αισθητική.
Εισηγητής προγράμματος: Ηλίας Κόκκορης, Chef, καθηγητής LE MONDE & Ιδιοκτήτης διακεκριμένου ιταλικού εστιατορίου με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην αυθεντική ιταλική γαστρονομία.
Pizze Gastronomiche
Επαγγελματίες chef ή ιδιοκτήτες εστιατορίων που θέλουν να ενισχύσουν το μενού τους με αυθεντικές ιταλικές πίτσες
Ερασιτέχνες μάγειρες & λάτρεις της ιταλικής κουζίνας
