Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

PASTA & RISOTTO LE MONDE Workshop 2020

20 Φεβρουαρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ένα διήμερο 100% hands on workshop όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική τεχνογνωσία τόσο στο ζύμωμα, άνοιγμα, στέγνωμα και γέμισμα φρέσκων ζυμαρικών όσο και στην ορθή τεχνική μαγειρέματος διαφορετικών ποικιλιών ρυζιού για ριζότο. Υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του εξειδικευμένου στην ιταλική κουζίνα chef της σχολής, Ηλία Κόκκορη, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη δεύτερη μέρα τα γευστικά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.