Νέα, ανακοινώσεις

Οι τελευταίες τάσεις ζαχαροπλαστικής τέχνης κατευθείαν από το Παρίσι στη LE MONDE

15 Δεκεμβρίου, 2015 - Νέα, ανακοινώσεις

 

 

ferrandi le monde (6)

 Μια ολόκληρη εβδομάδα διήρκησε η γαλλική εβδομάδα ζαχαροπλαστικής τέχνης στη σχολή LE MONDE.

Από την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου σπουδαστές, απόφοιτοι και επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δημιουργίες του pastry chef, Claude Jean Marie Chiron , καθηγητή της γαλλικής σχολής Ferrandi Paris, ο οποίος μας παρουσίασε τις τελευταίες τάσεις της ζαχαροπλαστικής όπως διαμορφώνονται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Ο κ. Chiron παρουσίασε επιδόρπια υψηλής αισθητικής, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για μικρά ζαχαροπλαστεία, τις τελευταίες τάσεις στη σοκολατοποιία καθώς και την εξέλιξη κλασσικών γλυκών όπως caramel, tartes, cakes, éclairs στη σύγχρονη μορφή τους.

Εμείς με αφορμή τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων, σας παρουσιάζουμε τη συνταγή του κ. Chrion για τον χιονάνθρωπο. Δείτε εδώ τη συνταγή.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.